طالبان: بالگرد‌های منتقل شده به آمریکا به افغانستان بازگردند عراقچی: طرح کوچاندن اجباری مردم غزه در راستای نقشه استعماری محو فلسطین است اتهام‌پراکنی زلنسکی علیه ایران عراقچی: ماموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است درگیری بین لبنان و سوریه؛ دستور جوزف عون به ارتش برای پاسخ به حملات از سوریه فرمان تشکیل دولت جدید لبنان امضا شد / المیادین: جنبش امل و حزب‌الله در دولت جدید ۵ وزیر خواهند داشت حمله عناصر مسلح از سوریه به خاک لبنان دستگیری سرکرده یکی از بزرگ‌ترین باند‌های تبهکاری؛ او فرشته مرگ بود + عکس  حماس نام ۳ اسیر اسرائیلی را که فردا آزاد می‌شوند، اعلام کرد سقوط هواپیما در برزیل؛ تایید مرگ ۲ تن تاکنون ناپدید شدن یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا»؛ جست‌و‌جو‌ها ادامه دارد سفیر ایران: در حال حاضر سه فرانسوی در ایران در زندان به سر می‌برند/ در حال تبادل نظر با مقامات فرانسوی هستیم محکومیت شدید اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید علیه ایران ترامپ دادگاه لاهه را تحریم کرد رسانه عبری: نتانیاهو برای آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس اعلام آمادگی کرده است

افشای نام کشور‌های عربی حامی اسرائیل در جنگ غزه

رژیم صهیونیستی در هفتمین روز از جنگ وحشیانه خود علیه نوار غزه اعلام کرد، شماری از کشور‌های عربی هم با تل‌آویو در این جنگ همراه هستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 13
کد خبر: ۲۱۳۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی در این رابطه ادعا کرد ۹ کشور عربی همچون سدی در مقابل تلاش‌های صورت گرفته برای توقف جنگ علیه نوار غزه ایستاده‌اند و بیش از یک ماه است که این کار را همچنن ادامه می‌دهند.

به گفته این رسانه: عربستان سعودی، اردن، مصر، امارات متحده عربی، بحرین، جیبوتی، مغرب، سودان و موریتانی کشور‌هایی هستند که اجازه به ثمر نشستن تلاش‌های صورت گرفته جهت توقف جنگ را نمی‌دهند.

این رسانه فاش کرد، این کشور‌ها پیشنهاد دیگر کشور‌های عربی را برای فشار بر اسرائیل جهت توقف حملاتش به غزه را رد کردند.

پیشنهاد مذکور توسط برخی از کشور‌های عربی پیش از آغاز به کار نشست سران ریاض ارائه شده و در بر گیرنده افزود بنودی شدید اللحین در بیانیه پایانی است که در آن تاکید شده است اجازه بکارگیری پایگاه‌های آمریکایی و فرودگاه‌های عربی را برای کمک به جنگ اسرائیل علیه غزه نخواهند داد، همچنین خواستار اعلام احتمال بکارگیری برگ برنده نفت و قطع روابط دیپلماتیک و اقتصادی با رژیم اشغالگر را هم شده بودند.

اما این پیشنهاد باعث بروز دو دستگی بین کشور‌ها شد و باعث گردید تا عربستان کلا نشست اتحادیه عرب را لغو و آن را با نشست کشور‌های اسلامی ترکیب کرد و تحت عنوان نشست سران مشترک برای عبور از تبعات بحران آن را برگزار نمود.

این رسانه افزود با وجود آ نکه موریتانی هر گونه دخالت خود را در این توطئه رد می‌کند، اما کشور‌های دیگر در مقابل این اتهام سکوت اختیار کرده‌اند.

گفتنی است بنیامین نتانیاهو در نطق اخیر خود ضمن ستایش از رهبران برخی از کشور‌های عربی متحد با تل‌آیو سخنان انتقادی بعضی از این رهبران را در این نشست نیز به عنوان اقداماتی از ترس موقعیت و جایگاه و نیز آینده نظام هایشان تفسیر کرد. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار